Skal vi ringe dig op?​

​Lad os tage en uforpligtende snak om dit projekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maler med 25 års erfaring

Malerfirmaet Jesper Olsen ApS sætter farver på tilværelsen omkring dig med vores mange muligheder. Som maler udfører vi arbejde til både private og erhverv i blandt andet Farum, Birkerød og Lyngby. 


Vi har mange års erfaring som malerfirma og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

​Opdateret viden om malerarbejde

Det professionelle malerarbejde vores maler udfører, kræver viden. Derfor sørger vi for altid at være opdaterede om den nyeste udvikling i teknikker og produkter. Det sikrer dig et smukt og holdbart resultat hver gang.

Inden arbejdet går i gang, tilbyder vi en grundig rådgivning om farver, maling og vedligeholdelse. Som maler påtager vi os alt arbejdet i hele malerprocessen, hvilket sikrer dig en ro og orden indtil vi afleverer det færdige resultat​

Kontakt din lokale maler her

Ønsker du rådgivning eller har du yderligere spørgsmål til hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 80 67 26 eller e-mail info@malerfirmaet-olsen.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvorpå vi vil ringe dig op hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

​Firmainfo

​Malerfirmaet Jesper Olsen​ ApS

Rytterhaven 19, 3520 Farum

CVR: 38741136

Kontakt​

Telefon: 26 80 67 26

E-mail: info@malerfirmaet-olsen.dk